Снимка: ФлагманДрамата с Митьо Очите продължава. Той кърви, в момента г-н

...
Снимка: ФлагманДрамата с Митьо Очите продължава. Той кърви, в момента г-н
Коментари Харесай

Драма с Митьо Очите! Пред съдията Желязков направи нещо, което никой не очакваше

Снимка: Флагман

Драмата с Митьо Очите продължава.  " Той кърви, сега господин Желязков кърви! Искаме незабавно да бъдат направени прегледи, тъй като кърви и в този момент. Желязков има кървене от вътрешни органи ”, за това настоя бранителят на Димитър Желязков - юрист Илиян Василев, минути, откакто влезе в правосъдната зала.

Самият Митьо Очите си бръкна в гащите и попита съдията дали желае да му види тампона. Той искаше да  докаже, че в действителност има сериозен проблем, написа " Флагман ".

Димитър Желязков сподели, че в Турция му разкрили „ фистура ли е, какво е ”. Казали му и че би трябвало да мине през томограф.
Адвокат Василев уточни, че на клиентът му не е оказана здравна помощ в ареста, макар че положението му е доста тежко и настоя да му бъде направена здравна експертиза и да му бъде оказана незабавна помощ още в този момент. От думите на Василев стана ясно, че става въпрос за остарели здравословни проблеми поради редицата набези и огнестрелни рани на Митьо Очите. 

" Нищо не ме тормози, единствено здравето ", уточни пък самият Митьо Очите, който изясни, че е бил в Турция да се лекува, когато е бил задържан по задочното обвиняване.

Освен нуждата от линейка, адвокат Василев обаче изиска съвещанието да се отсрочи, защото материалите по производството се разполагат в цели 76 тома. 

На тези учредения, магистратите отложиха делото с 3 часа и извикаха екип на незабавна помощ, който да реши какво е положението на Желязков. 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР